Na lepom, plavom Dunavu


Povodom Međunarodnog dana porodice koji se obeležava 15.maja Udruženje roditelja “Bebironče” je organizovalo  eskurziju do Kladova I krstarenje Dunavom.S obzirom na to da krstarenja  mogu da budu veoma zabavna i za roditelje i za mališane naša velika porodica nije krila svoju radost i uzbuđenje još u autobusu.

Pre plovidbe brodom napravili smo  mali predah u Hotelu “Đerdap” da se osvežimo i popijemo kafu. “Lepota Dunava ne može se opisati, ali se može doživeti”, objasnili su nam naši domaćini dok smo se ukrcavali na brod “Đerdap”. Upoznali smo Kladovo I okolinu sa reke, družili se sa posadom broda, obišli tvrđavu Fetislam I ostatke Trajanovog mosta. U jednoj prijatnoj atmosferi uživali smo u pogledu na Kladovo,  sjajne pejzaže ali i susednu Rumuniju.

U jednom trenutku kormilo je preuzeo predsednik našeg udruženja i kao pravi kapetan provozao svoje članove, dok je pogleda zagledanog u daljinu u glavi smišljao neke nove avanture za najbitnije članove našeg društva – decu.  Naše putovanje, nakon plovidbe brodom, nastavili smo posetom manastiru Bukovo kod Negotina.Ovo druženje i krstarenje brodom pomogla je firma EUKOM D.O.O. kojoj se ovim putem srdačno zahvaljujemo.

Napiši komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *