Adaptacija deteta za polazak u obdanište!(video)


Dragi roditelji i članovi Udruženja „Bebironče“, sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da smo za vas osmislili jedan novi vid informisanja i edukacije vezane za temu roditeljstva, te uloge koju smo srcem odabrali, ali nam je često potrebna pomoć stručnjaka u razrešavanju nekih dilema i problema. Uvidevši da teško izdvajate vreme zaprisustvo tribinama koje smo do sada na slične teme organizovali i zbog toga nam uvek izražavate žaljenje, dosetili smo se da vam na drugačiji način pružimo priliku da prisustvujete jednoj vrsti tribine onda kada budete u mogućnosti da izdvojite vreme. 

Još jedanput smo produbili saradnju sa našim stalnim partnerom na raznim projektima Predškolskom ustanovom „Bambi“ iz Bora i za vas pripremili video zapis tribine sa temom „Adaptacija deteta za polazak u obdanište“ koju smo snimili u prostorijama obdaništa „Dečija radost“. Kao sagovornike smo pozvali sve relevantne učesnike u ovom često neprijatnom procesu i za dete i za roditelja, ali često zbog nepripremljenosti roditelja i za vaspitače. Pokušali smo da vam sa stanovišta stručnjaka i osoba sa iskustvom, ovu fazu u odgajanju deteta olakšamo , a naravno ako smo nešto propustili možete nam se obratiti putem komentara na sajtu, pa ćemo se potruditi da i te dileme razrešimo.

U nastavku ćete videti video zapis i fotografije sa snimanja u kome su učesnici bili: Ljiljana Radičević (direktor Predškolske ustanove  „Bambi“), Dušica Nikolić (zamenik direktora), Slavica Đurić (vaspitač), Ljubinka Sulejman (vaspitač), Drita Nikolić (medicinska sestra-vaspitač), Milica Ogrizović(saradnik za preventivnu zdravstvenu zaštitu), Milijana Božić (stručni saradnik-logoped), Katarina Bugarinović (stručni saradnik pedagog), Dušica Janjić(roditelj) I Dragana Ilić voditelj programa-emisije. Organitatori su Milena Gazić I Milovan Matović.

decija radost 001       decija radost 002       decija radost 003       decija radost 004

 

 

 

 

Napiši komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *