„Bebironče“ na ekskurziji


I ovoga puta uz pomoć dobrih ljudi koji su pripomogli , Udruženje roditelja“Bebironče“  je organizovalo prvu ekskurziju za roditelje i decu. Destinacija nam je bila Jagodina, gde smo naravno obišli ono što je deci najzanimljivije , zoološki vrt i muzej voštanih figura.

Uzbuđenje dece je tokom celog puta bilo ogromno, a naravno kulminiralo je kada smo se približili Jagodini. Autobus prepun mališana klicao je i podvriskivao od uzbuđenja, jer je mnogima to bilo prvo putovanje sa vršnjacima, ali su se i starija deca radovala putovanju i uživala u društvu „klinaca“.

 eskurzija bebironÄe 002

U muzeju su od vodiča čuli prve lekcije o istoriji i videli figure znamenitih ličnosti, a najveće oduševljenje izazvala je figura Novaka Đokovića .

U zoološkom vrtu je najveću radost pružila žirafa koja je bila veoma raspoložena za maženje sa decom.

eskurzija bebironÄe 012  eskurzija bebironÄe 019

Nakon vremena za slobodne aktivnosti, okupili smo se i krenuli nazad uz usputnu pauzu za obilazak manastira Sveta Petka u selu Izvor. Tu su deca zaista uživala u igri u prelepo sređenoj okolini manastira i još jedanput stekli znanje o istoriji i duhovnosti našega naroda.

Koliko je bilo lepo putovanje govori to što su u povratku mališani u autobusu pitali da li sutra opet idemo u Jagodinu :). Možda ne u Jagodinu, ali ćemo se potruditi da deci još koji put pružimo ovakav vid zabave.

 

eskurzija bebironÄe 046 

Napiši komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *