Igre bez granica u prirodi


U nedelju 19.06.2016. na obali Borskog jezera mogla se čuti graja i cika dece koja su lep dan iskoristila za boravak na svežem vazduhu.

Udruženje roditelja „Bebironče“ je okupilo decu i roditelje i zaputilo se do obližnjeg Borskog jezera.Kao što i slike kažu, osmeh sa lica ni dece ni roditelja nije silazio tokom višečasovnog druženja koje smo upotpunili raznim takmičarskim igrama. Deca su se igrala između 2 vatre,takmičila se u skakanju sa džakovima,žmurke,fudbal,frizbi,povlačenje konopca,a snagu i spretnost su iskušali i  roditelji u igrama.Udruženje je svim učesnicima podelio pohvalnice za učešće na Dečijim igrama.

IZLET BORSKO JEZERO 004IZLET BORSKO JEZERO 014IZLET BORSKO JEZERO 022IZLET BORSKO JEZERO 023IZLET BORSKO JEZERO 031IZLET BORSKO JEZERO 036IZLET BORSKO JEZERO 041IZLET BORSKO JEZERO 042

Pošto se posle igre na svežem vazduhu brzo ogladni, obezbedili smo i posluženje i to opet uz pomoć vrednih ruku naših mama koje su umesile kiglice i pite , kao i sponzora Tekijanke d.o.o. koja nam je obezbedila osveženje i slatkiše, a bogami našao se tu i poklon sponzora Admetal d.o.o. koji nam je ispekao prase.

IZLET BORSKO JEZERO 019IZLET BORSKO JEZERO 045IZLET BORSKO JEZERO 046

Hvala svima na učešću i pohvaljujemo roditelje koji su izdvojili vreme da na ovakav veseli način provedu vreme sa svojom i drugom decom. Vidimo se opet!

 

Napiši komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *