Novogodišnje čestitke


Inspirisani praznicima koji su na pragu, održali smo poslednju radionicu na izmaku ove godine.Jedan pomalo zaboravljeni običaj pravljenja i slanja gotovih, kupljenih novogodišnjih čestitki bio je povod da se družimo i uživamo maštajući i sprovodeći u delo, njihovu izradu na radost svih učesnika ove radionice.
Uz muziku na temu: „Novogodišnja čarolija“, kao i bogat izbor materijala: konfetice, šljokice, lepkovi raznih boja, papira, posrebrenih i u boji, trakica raznih dimenzija i boja, prstići su počeli vredno da stvaraju sa puno pažnje i kreativnosti.
Uz podršku starijih članova Udruženja, koji su pratili i dopunjavali vredne mališane, uskoro su sa svih stolova počele da izniču svetlucave oznake godišnjeg doba koje nam je na pragu, zima, kao i predstojeća dugo očekivana Nova godina.
Dok je vreme letelo neverovatno brzo, izložbeni prostor se popunjavao. Kao i naša očekivanja za godinu koja nam dolazi, naše novogodišnje čestitke su bile lepe, blistavo sjajne, obojene toplim i optimističnim bojama, obećavajuće da u članstvu našeg Udruženja imamo buduće vrednice, maštare, kreativce, koji sve što zamisle, mogu da sprovedu u delo!
Njima je posvećena sadašnjost i budućnost, zbog njih postojimo!

Srećna nova 2018. godina, svim sadašnjim i budućim članovima Udruženja, kao i svim ljudima koji prate naš rad i koji su sačuvali dete u sebi, dušu, ljubav i dobrotu, jer samo sa tim vrednostima možemo da gradimo bolji svet! Hvala!

Napiši komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *