Porodična šetnja No 2


I ove godine u sklopu Dečje nedelje , Udruženje roditelja “ Bebironče „, organizovalo je drugu, sada već tradicionalnu, porodičnu šetnju, masovniju nego prošlogodišnju.

Cilj Udruženja, koje i ovaj put promoviše prave porodične vrednosti, ljubav i zajedništvo kao stub društva, ispunjen je i propraćen osmesima, radosti i veselja uz uživanje naših najmlađih i najlepših sugrađana, koji su ujedno i budućnost našeg grada i u kojoj treba neprestano da se ulaže.

Glavnom ulicom “ Moše Pijade“, po suncem obasjanim danom, prošetali su borski mališani, naši najmlađi sugrađani u društvu svojih mama očeva, baka i deka, koji nisu skrivali ponos.

Za osmeh naših najmlađih sugrađana, pobrinule su se i radnice Tekijanke, deleći bombone, kao i sa donacijom šarenih balona predhodno podeljenih deci.

Porodično druženje preraslo je u žurku na platou Doma kulture, uz dečju muziku iz ozvučenja koje je omogućio Centar za kulturu i čiji je Dramski studio na čelu sa Simonidom Gavrić , ulepšao događaj sa svojim kostimiranim glumcima u junake iz dečjih bajki.

Organizaciju naše porodične šetnje , pomogla je i Milena Stanojković, clan Gradskog Veca, i ovim putem joj se zahvaljujemo.

Napiši komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *