PAŽLJIVKO ZA PREDŠKOLCE U BORU


Svesni  problema bezbednosti dece u saobraćaju udruženje roditelja Bebironče u saradnji sa GIS udruženjem Srbije i  Agencijom za bezbednost saobraćaja R. Srbije je pokrenulo niz edukativnih radionica za predškolce u Boru i doniralo komplet knjiga i bojanki „Pažljivko“ za predškolsku ustanovu Bambi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ova akcija udruženja roditelja Bebironče ima za cilj da predstavi saobraćajne igre i crtane filmove, koji na zabavan, ali i edukativan način, mogu pomoći deci da savladaju pravila saobraćaja, i roditeljima da uspešno uvedu decu u jedan tako složeni saobraćajni sistem, u kome se često ni odrasli potpuno ne snalaze.

Edukativne radionice na zabavan način kroz igru, crtane filmove, crtanje i bojenje će održati Igor Velić, master inž. saobraćaja ispred GIS udruženje Srbije.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Agencija za bezbednost saobraćaja je osmislila veliki broj edukativnog sadržaja u vidu bojanki, crtanih filmova, igrica, knjiga, pesama, postera, ali i radnih listova i rasporeda časova, koji na odličan način pružaju sva neophodna znanja o bezbednom učestvovanju u saobraćaju.

Pridružite se i vi jačanju bezbednosti saobraćaja u svom gradu:

https://www.sigurnestaze.com/web/vesti/22/prijavi-saobracajni-problem-u-gradu.html

U sklopu ove akcije koja će trajati do 10. marta udruženje roditelja Bebironče će u četvrtak 20.02.2020. god. sa početkom u 18h u Narodnoj biblioteci u Boru održati javnu tribinu: „Bezbednost dece i mladih u saobraćaju na teritoriji grada Bora„.

Napiši komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *