NOVOGODIŠNJA EDUKO BAŠTA DRUGARSTVA


“Novogodišnja EduKobašta drugarstva” – program za decu i roditelje u susret novogodišnjim praznicima,  uspešno je realizovan dana 26.12.2021.godine od 18 časova u prostorijama Ustanove Sportski centar “Bobana Momčilović – Veličković” u saradnji Udruženja “EdukKo centar” i Udruženja roditelja “Bebironče”, a uz podršku Udruženja hranitelja “Vučica Martia” i baletske škole “Ballet house-Bor”.

Zahvaljujući Sportskom centru ostvarili sve što smo naumili da ambijent bude prigodan da deca publici pokažu svoje talente u plesu, pevanju, sviranju, recitovanju, a čitavoj atmosferi su dodatno doprinele i Dekoracije Aleksandra u vidu gomile raznobojnih balona na radost, posebno, najmlađih mališana..

Pablo Pikaso je rekao da je svako Dete umetnik i mi smo to mogli sinoć da se uverimo,

Plesna škola “EdukKorak” koja je počela sa radom u oktobru mesecu ove godine predstavila je svoje devojčice uzrasta od 3 do 11 godina kako izvode koreografiju koju su savladale za nepuna tri meseca. Predstavile su se i balerine iz baletske škole “Ballet house-Bor”. Imali smo priliku da čujemo i talentovane mališane iz Osnovne muzičke škole “Miodrag Vasiljević” u Boru ali i mališane koji su nam recitovali i pevali svojim divnim glasićima.

Na kraju, nakon gromoglasnog aplauza podrške deci, svi prisutni su zaplesali, učesnici programa, roditelji i organizatori a završnica nije mogla da prođe bez Deda mraza koji je obradovao decu i sa kojim su se deca družila i slikala.

Ova Bašta drugarstva je donela mnogo osmeha i radosti deci a nama svima zadovoljstvo što smo im to pružili…..

Napiši komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *