Плес не зна за године, плешимо заједно (видео)


Нова Плесна школа у Бору, „ЕдукКорак“ почела је са радом 24.04.2021.године у организацији Педагошко-едукативног културног центра „ЕдукКо центар“ из Бора. Инструктори плеса долазе из Плесног студиа Артиум из Крагујевца, Сандра Пауновски и Никола Тодоровић, реномирани плесни инструктори и дугогодишњи плесачи. Намера је да се уз плесање баћате, валцера, танга и плеса ча ча ча,  дочара и приближи магична енергија ових плесова и да се покаже да је плесање врло једноставно а уживање неизмерно.

Тим поводом су Пекц „ЕдукКо центар“ и Удружење родитеља „Бебиронче“ заједно и у сарадњи, организовали јавни промотивни час плеса за родитеље и децу, чланове Удружења „Бебиронче“ у просторијама фискултурне сале Машинско-електротехничке школе, дана 24.04.2021.године.

Чланови Удружења родитеља „Бебиронче“ као и чланови Удружења Пекц „ЕдукКо центра и сви су подједнако уживали у плесу, музици и добром расположењу.

Плес је лак и једноставан, а задовољство велико, а деца нам показују да је баш тако … са лакоћом и радошћу уживају у покрету и музици …

Позитивна енергија, дружење и осмеси на дечијим лицима обележили су овај јединствен догађај.  Успостављена је једна нова сарадња два удружења и отворене су разноврсне креативне могућности за неки будући период.

Napiši komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *