Ples ne zna za godine, plešimo zajedno (video)


Nova Plesna škola u Boru, „EdukKorak“ počela je sa radom 24.04.2021.godine u organizaciji Pedagoško-edukativnog kulturnog centra „EdukKo centar“ iz Bora. Instruktori plesa dolaze iz Plesnog studia Artium iz Kragujevca, Sandra Paunovski i Nikola Todorović, renomirani plesni instruktori i dugogodišnji plesači. Namera je da se uz plesanje baćate, valcera, tanga i plesa ča ča ča,  dočara i približi magična energija ovih plesova i da se pokaže da je plesanje vrlo jednostavno a uživanje neizmerno.

Tim povodom su Pekc „EdukKo centar“ i Udruženje roditelja „Bebironče“ zajedno i u saradnji, organizovali javni promotivni čas plesa za roditelje i decu, članove Udruženja „Bebironče“ u prostorijama fiskulturne sale Mašinsko-elektrotehničke škole, dana 24.04.2021.godine.

Članovi Udruženja roditelja „Bebironče“ kao i članovi Udruženja Pekc „EdukKo centra i svi su podjednako uživali u plesu, muzici i dobrom raspoloženju.

Ples je lak i jednostavan, a zadovoljstvo veliko, a deca nam pokazuju da je baš tako … sa lakoćom i radošću uživaju u pokretu i muzici …

Pozitivna energija, druženje i osmesi na dečijim licima obeležili su ovaj jedinstven događaj.  Uspostavljena je jedna nova saradnja dva udruženja i otvorene su raznovrsne kreativne mogućnosti za neki budući period.

Napiši komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *