НОВОГОДИШЊА ЕДУКО БАШТА ДРУГАРСТВА


“Новогодишња ЕдуКобашта другарства” – програм за децу и родитеље у сусрет новогодишњим празницима,  успешно је реализован дана 26.12.2021.године од 18 часова у просторијама Установе Спортски центар “Бобана Момчиловић – Величковић” у сарадњи Удружења “ЕдукКо центар” и Удружења родитеља “Бебиронче”, а уз подршку Удружења хранитеља “Вучица Мартиа” и балетске школе “Ballet house-Bor”.

Захваљујући Спортском центру остварили све што смо наумили да амбијент буде пригодан да деца публици покажу своје таленте у плесу, певању, свирању, рецитовању, а читавој атмосфери су додатно допринеле и Декорације Александра у виду гомиле разнобојних балона на радост, посебно, најмлађих малишана..

Пабло Пикасо је рекао да је свако Дете уметник и ми смо то могли синоћ да се уверимо,

Плесна школа “ЕдукКорак” која је почела са радом у октобру месецу ове године представила је своје девојчице узраста од 3 до 11 година како изводе кореографију коју су савладале за непуна три месеца. Представиле су се и балерине из балетске школе “Ballet house-Bor”. Имали смо прилику да чујемо и талентоване малишане из Основне музичке школе “Миодраг Васиљевић” у Бору али и малишане који су нам рецитовали и певали својим дивним гласићима.

На крају, након громогласног аплауза подршке деци, сви присутни су заплесали, учесници програма, родитељи и организатори а завршница није могла да прође без Деда мраза који је обрадовао децу и са којим су се деца дружила и сликала.

Ова Башта другарства је донела много осмеха и радости деци а нама свима задовољство што смо им то пружили…..

Napiši komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *