Uređenje prilaza školi u Metovnici


Nakon uspešne prošlogodišnje akcije uređenja osnovne škole u Metovnici, Udruženje roditelja“Bebironče” sprovelo je još jedan niz aktivnosti na uređenju pomenutog školskog objekta. Identično prethodnoj akciji i ove godine partner Bebirončeta u sprovedenim radovima na ovom školskom objektu bila je kompanija SERBIA ZIJIN MINING DOO BOR( EX Rakita Exploration) koja je za izvođenje neophodnih radova izdvojila 743.220,00
dinara.
Za razliku od prošlogodišnjeg uređenja i adaptacije, ove godine radovi su bili fokusirani na adaptaciju i uređenje spoljnog izgleda ovog značajnog školskog objekta na teritoriji borske gradske uprave. Izvršena sanacija fasade škole na ulazu, tako da će sada đaci uživati u novim nežnim notama.


Uređeno je i stepenište na ulazu u školu, tako da je sada najmlađima omogućen bolji pristup školskom ulazu, a nije zaboravljena ni nadstrešnica nad pomenutim ulazom. U sklopu akcije izvršena je i potpuna rekonstrukcija oluka na ulazu objekta.

Plato koji se nalazi ispred ulaza u ovaj školski objekat, takođe je u potpunosti saniran, tako da će sada đaci pored realizacije svojih školskih obaveza, moći da se nesmetano prepuste svim čarima detinjstva i školovanja, a koje podrazumeva i druženje tokom školskih odmora, rađanje nekih novih simpatija i svega onog što škola jeste i što bi trebala biti za svako dete svuda.

Bebironče se nada da će se sa novim izgledom škole kod svih đaka javiti neka lepa nova osećanja, neki novi snovi, neka nova nadanja i u skladu sa tim Udruženje će nastaviti da na svoj način doprinosi jednom lepom školskom osećanju kod naših najmlađih.

Napiši komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *